Edzettek a sikerre

2020.02.15. 14:32

Balatonlellei siker a tópartiak csatáján 

A Velencei-tó partján, Gárdonyban vívott újabb edzőmérkőzést a Greenplan Balatonlelle SE együttese. A harmadosztály folytatására készülő balatoniak Zrínyi Miklós találatával nyertek.

Klein Péter

A Viszló Trans Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokság éllovasának otthonában vívta hetedik előkészülti találkozóját az NB III. Nyugati csoportjában érdekelt Greenplan Balatonlelle SE, amely újabb sikerrel hangolt a márciusi folytatásra.

– A felkészülés hatodik héteben vagyunk, a játékosok most a legfáradtabbak, de ennek ellenére sokkal többet kaptam vissza tőlük ezen a mérkőzésen, mint vártam – nyilatkozta Deme Norbert, a Greenplan Balatonlelle SE másodedzője. – Megérdemelt volt a győzelmünk a harmadosztályra készülő ellenfél otthonában, sőt akár több góllal is nyerhettünk volna.

Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő–Greenplan Balatonlelle SE 0–1 (0–0)

Gárdony.

Greenplan Balatonlelle SE: Tajti – Hrabovszki, Hegedűs Gy., Kiss K., Parázs (Balogh B.), Androsics (Pap M.), Kákonyi, Fila (Kovács D.), Körmendy (Zrínyi), Horváth P. (Péntek, Benke. Vezetőedző: Bőzsöny János.

Gólszerzők: Zrínyi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában