kézilabda

2020.06.03. 15:23

Örömmel érkezett Csurgóra Skaliczki

Az NB I/B Nyugati csoportjában szereplő Csurgó női kézilabdacsapata a hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy Skaliczki Lászlót nevezte ki az új vezetőedzőjének.

Skaliczki László lett az NB I./B Nyugati csoportjában szereplő Csurgói Női Kézilabda Club edzője – ezt a klub Facebook-oldalán közvetített sajtótájékoztatón jelentették be szerdán Budapesten.

Skaliczki László személyében az ország egyik legjobb edzőjét sikerült a csapatunkhoz szerződtetni, a mester a garancia a céljaink megvalósításához és igazi példakép lehet a felnövekvő nemzedékek előtt, s az utánpótlásedzőink is sokat tanulhatnak tőle – mondta Szászfalvi Bence, a CSNKC elnöke. – Felvázoltunk egy kétéves koncepciót, melyet ő elfogadott, és így a meghatározott célok mentén fogunk haladni.

– 2012-ben a negyedosztály közepén tanyáztunk, amikor a jelenlegi elnökség átvette a vezetést – tette hozzá. – Rögös és hosszú utat jártunk be azóta, volt sok csalódás, de siker is.

– Megtisztelő volt a felkérés, tetszett a klub által felvázolt koncepció, s örömmel érkezem Csurgóra – nyilatkozta Skaliczki László, aki a férfiválogatott szövetségi kapitánya is volt. – Remélem tudok új impulzust adni a csapatnak. Amikor elkezdtem az edzői pályát, akkor sokat jártam az országot és többször megfordultam Somogyban, így Csurgón is. Mindig fontos, hogy legyen egy cél, hiszen a kézilabdának élnie és fejlődnie kell.

Szászfalvi Bence köszönetet mondott Mato Matijevicsnek, aki egy frissen feljutott csapatból stabil felsőházas klubot épített. A Csurgói NKC július második felében kezdi meg a felkészülést a a következő bajnoki szezonra.Molnár G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában