fotók

2020.08.07. 12:37

ExtremeManók és a hölgyek is futottak Atádon

A nagy zenekaroknál elő-zenekarok, az eXtremeMan szombati futama előtt előfutamokkal hangolták rá a szurkolókat és a versenyzőket.

Györke József

Fotó: Picasa

Pénteken délelőtt az első futamban a „Csak fuss és mosolyogj!” futóversennyel kezdődött a nap, melyre 64 hölgy nevezett korcsoport nélkül. A verseny győztese Kovács-Garami Katalin lett. Majd jöttek az „eXtremeManók” futóversenyei korcsoportonként. Kitettek magukért a 3 éves korig futók, de nem maradtak el a 3-5 évesek és a 6-7 évesek sem. A nagy érdeklődés kísérte a már évek óta versenyző 8-9 évesek ezer méteres távját, melyet Korányi Zalán nyert meg több testhosszal.

Nagy küzdelem volt a babakocsis futamon. A későbbi győztesek csaknem egymást kerülgették, ám az Eleonóra lányát szállító pécsi Bertalan Csaba győzött nagyon kevés hosszal a Keán fiával küzdő Kurucz Ivett előtt.

A futamok résztvevői pólóját a többszörös világ- és Európa bajnokunk Kovács Kokó István ajánlotta fel, az érmeket pedig Kindl Gábor.

Kovács-Garami Katalin a női futás győztese elmondta, hogy 31 éve versenyez. Többszörös magyar bajnok, Európa Kupa II. helyezést ért el. A 2,5 éves Zalán fia már harmadszor vesz részt a küzdelmekben. Ma is jól megállta a helyét az eXtremeManó versenyen. Váltóban és női futásban már többször vett részt Nagyatádon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában