kézilabda

2020.11.19. 18:51

Böhme nem akar távozni

Simone Böhme, az SKC dán kézilabdázója szerint a vele készített interjú szövegkörnyezetből kiragadtak egy-egy gondolatot, és úgy állították be, mintha távozni szeretne Siófokról.

Molnár Gábor

Fotó: NemA

Megérkeztek a női kézilabda NB I.-ben szereplő Siófok KC PCR-teszt eredményei, mely alapján minden játékos és stábtag negatív mintát adott. Így jó eséllyel, hét kihagyott forduló után, ismét pályára léphetnek; a következő meccsük vasárnap 17 órakor lesz a Békéscsabán, s immár az újonnan kinevezett vezetőedző, Zdravko Zovko is bemutatkozhat az SKC kispadján.

Ám a napokban nem erről szóltak az együttesről az országos médiában megjelent hírek. Simone Böhme ugyanis interjút adott a dán Tv2-nek, melyben állítólag azt nyilatkozta a Siófoknál kialakult helyzetről, hogy olyan szellemi és fizikai nyomás nehezedett rá, mint még soha, s az álmatlan éjszakáin azon gondolkodott, hogyan is juthatna ki innen.

– Ki...ul kemény volt. Elnézést, hogy így fogalmazok, de a hosszú, ébren töltött éjszakákon azon gondolkodtam, hogy mi értelme van ennek az egésznek – állt a dán Tv2 honlapján közölt cikkben. – Folyamatos a bizonytalanság, nem lehet tudni, hogy következőnek kit rúgnak ki, ez a légkör pedig nagyon egészségtelen. Majd beszélt az edzésekről, melyek évek óta nagyon hosszúak és megerőltetőek.

Az írást azóta többször is módosították, több részt töröltek...

A kézilabdázó a közösségi oldalán reagált a megjelentekre.

– A mai nap folyamán megjelent egy cikk a médiában, mely más megvilágításba helyezte azokat a gondolatokat, melyeket az interjú során az újságírónak elmondtam – írta a játékos. – A szövegkörnyezetből kiragadtak egy-egy gondolatot, és úgy állították be, mintha távozni szeretnék Siófokról. Ezt szeretném ezúton megcáfolni. Nem azért hosszabbítottam, hogy most távozzak, nem lennék itt már három éve, ha ez mind igaz lenne. Minden klub életében előfordulnak nehézségek, de ettől függetlenül összetartónak kell lennünk, és menni előre. Az tény, hogy nehéz hónapok állnak mögöttünk, de az eredményekért mi, játékosok vagyunk a felelősek. A megjelentekkel kapcsolatban még ennyit szeretnék megjegyezni, hogy való igaz, hogy sokat edzünk, de a célok eléréséhez szükség van következetes és szigorú szakmai munkára.

Van lehetőség még a javításra

Az eddigi nem várt rossz eredmények ellenére sincs még veszve minden a balatoni együttesnél, ugyanis a magyar bajnokságban még odaérhetnek a dobogóra, ráadásul ott van a csapat a nemzetközi kupában is. A Siófok KC a Kézilabda Európa-ligában lesz majd érdekelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában