labdarúgás

2021.01.16. 18:10

Visszavágott a Rákóczi a Dorognak

Egygólos sikert aratott felkészülési mérkőzésen a Kaposvári Rákóczi FC a szintén a labdarúgó Merkantil Bank Liga NB II.-ben szereplő Dorogi FC ellen.

Klein Péter

A Szentlőrinc után egy újabb másodosztályú csapat, ezúttal a Dorogi FC ellen vívott felkészülési találkozót a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyiak ezúttal vezetőedzőjük, Várhidi Péter nélkül vágtak neki a találkozónak, mivel a tréner a szentlőrinci, kettő-egyre elveszített találkozón megsértette a játékvezetőt, így három felkészülési mérkőzésre szóló eltiltást kapott a Magyar Labdarúgó Szövetségtől.

A semleges pályán, Székesfehérváron rendezett találkozó a dorogiak számára kezdődött jobban, de a Rákóczi egygólos hátrányból fordított Balázs Zsolt akció, illetve Erdei Carlo szabadrúgásgóljával. A szünetig bár kiegyenlítettek a bányászvárosiak, de a második játékrészben Bartos Julián eldöntötte a találkozót.

Dorogi FC–Kaposvári Rákóczi FC 2–3 (2–2)

Székesfehérvár, Főnix pálya, zárt kapuk mögött.

Dorogi FC: Borsos – Kárász, Berkó, Belényesi, Papp M., Zuigeber, Tóth B., Lénárth, Csillag, Mészáros, Vígh. Csereként pályára lépett: Tulipán, Nagyházi, Nyíri, Ryashko, Barna, Girskik, Zabari, Szabó L., Szerencsi. Vezetőedző: Fenyvesi László.

Kaposvári Rákóczi FC: Bánki – Nagy J., Ur, Nagy T., Lakatos Cs. – Szakály A., Gál – Bartos, Erdei, Balázs Zs. – Szarka. Csereként pályára lépett: Megyeri (kapus), Szabó A., Vachtler, Bíró D., Hadaró, Balog A., Szederkényi, Zsirai. Másodedző: Disztl László.

A kaposvári gólszerzők: Balázs Zs., Erdei, Bartos.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában