kézilabda

2021.03.08. 10:15

Elhozták a pontokat a csurgóiak Gyöngyösről

A Gyöngyös otthonába látogatott a Csurgói KK a K&H férfi kézilabda liga 10. fordulójában, s ahogy az várható volt, nagy csatát hozott a mérkőzés.

Huszár Hajnalka

Fotó: Szabados Árpád

A vendégek kapták el jobban a fonalat, gyorsan magukhoz ragadták a vezetést, a gyöngyösieknek majdnem 10 perc kellett ahhoz, hogy áttörjék a csurgói védelmet.

A félidő hajrája is a csurgóiaknak jött ki jobban, így öt góllal várhatták a folytatást.

A második játékrészben magára talált a házigazda és lefaragta a hátrányát, így ismét nyitottá vált a találkozó. Szeitl gólja a legjobb pillanatban érkezett és Pallag is remekelt a kapuban, így Markovszki találatával is csak zárkózni tudtak a hazaiak.

A találkozó vége tartogatott izgalmakat, hiszen az utolsó percben a Gyöngyös egy gólra zárkózott, Krsmancsics azonban bevette Tóth kapuját így sikerült elhozni a bajnoki pontokat gyöngyösről.

HE-DO B. Braun Gyöngyös–Csurgói KK 26–27 (11–16)

Gyöngyös, zárt kapuk mögött. V: Hargitai, Markó.

Gyöngyös: Tóth M. – Urbán 2, Markez 8(4), Hegedűs 1, Gerdán, Herceg 3, Ubornyák 1. Csere: Merkovszki (kapus), Németh T. 5, Papp B. 1, Vilovszki 4, Gráf 1. Edző: Konkoly Csaba.

Csurgó: Tatai – Gebhardt 4, Krecic 7, Hanusz, Szeitl E. 2, Gábor M. 3, A. Kovacevic 3. Csere: Pallag (kapus), Krszmancsics 8 (5), Kerkovits, Popovics, Borsos. Edző: Alem Toszkics.

Kiállítások: 6, ill. 12 perc. Hétméteresek: 4/4, ill. 5/5. Huszár H.

Fotók: Szabados Árpád

Címkék#Csurgó KK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában