Kézilabda NB I., FÉRFIAK

2021.10.15. 14:34

Folytatná jó szériáját a Budakalász ellen a CSKK

A hétvégén az Omszki-tó partján vendégszerepel a Csurgói KK együttese a Budakalász vendégeként a K&H férfikézilabda Liga ötödik fordulójában.

Huszár Hajnalka

Nem lesz könnyű helyzetben a Csurgói KK, hiszen Csoknyai István vezetőedző csapata egy kiválóan felkészített együttes. Természetesen a somogyiak szeretnék folytatni a jó a szériájukat a házigazda ellen, hiszen az elmúlt esztendőkben a Budakalász mindössze három alkalommal tudott ponto(ka)t szerezni a CSKK alakulatától. A két együttes eddig egymás elleni mérlege: kettő budakalászi győzelem és egy döntetlen, valamint kilenc csurgói diadal.

Mariano Ortega vezetőedző tanítványai ebben a szezonban a Gyöngyös együttesét győzték le, a hazai gárda pedig az újonc NEKA csapatától vitte el a két bajnoki pontot, míg a Dabas és Balatonfüred együttesével döntetlent játszott, így két ponttal megelőzi a csurgói együttest. Várhatóan mind a két gárda nagy motivációval készül a találkozóra, hiszen kellenek a pontok, a sikerek a mérkőző feleknek. Ezek ismeretében igazi kézilabdacsemege várható szombaton 17 órakor a Budakalászi Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában