teke

2021.10.11. 08:00

Tisztújítás: Pintyőke lett újra az elnök a tekézőknél

Megtartották a Magyar Bowling és Teke Szövetség Teke Szakági Szövetség küldöttgyűlését, mely egyben tisztújító küldöttgyűlés is volt.

Molnár G.

A jelenlévők elfogadták többek között a szervezet éves tevékenységéről szóló beszámolót, ahogy az ellenőrző testület előző esztendőre szóló beszámolóját is, valamint a 2021-es költségvetést.

Ezt követően jött a tisztújító választás, ahol a küldöttgyűlés megszavazta a következő ciklus tisztségviselőit. Az elnöki teendőket újabb négy éven át Pintyőke Marcell látja el. Batki-Dávid Veronika személyében újra lett alelnöke a szövetségnek, a testület tovább tagjai: Horváth Viktor, Kiss Viktor, Hegyi Dávid, Szarvas Balázs és Wagner Mihály Ernő lett.

Pintyőke Marcell közgazdász, a szakterületei a marketing, a kommunikáció és a vállalkozásfejlesztés, s egyben a Nemzetközi Teke Szövetség vezetője is, s megszállott sportdiplomata. – Hiszem, hogy egy szövetség irányítása kísértetiesen hasonlít egy cég menedzsmentjéhez – hangsúlyozta.

Véget értek a selejtezők, így kialakult a négyesdöntők mezőnye a nemzetközi kupákban. A Világkupa küzdelmeiben elődöntős az FTC női csapata, a férfiaknál az Európa-Kupa mezőnyében legjobb négy közé került a Répcelaki SE. Fantasztikus játékkal jutott a négyesdöntőbe az Ipartechnika Győr SE az NBC-Kupán. A Szentgotthárdi VSE először szerepelt nemzetközi porondon, de jól helytállt, ahogy a Szegedi TE és a Rákoshegyi VSE is.

 

Címkék#sport#teke

Ezek is érdekelhetik