Megyei sport '21-ben

2021.12.31. 08:46

Felejthetetlen pillanatok Somogyban

A koronavírus-járvány ellenére is sok rendezvénynek adott otthont Somogy, így nem volt hiány az emlékezetes pillanatokból, mely néha (öröm)könnyeket, máskor pedig mosolyt csalt az arcokra.

A mennyei megyeiben ismét elfoglalhatták helyüket a szurkolók, akik sör, szotyi és tökmag mellett buzdíthatták a település aranylábúit. Vagy éppen instrukciókat adhattak a sípmestereknek, miként kell levezetni egy mérkőzést. 

Nagy pillanatoknak is szemtanúi lehettünk, hiszen a kaposvári uszodában megelevenedtek a híres sorozat, A nagy pénzrablás képkockái. Igaz, gépfegyver helyett vízipisztollyal tartották sakkban a „túszokat”. 

Újabb történelmi fordulóponthoz érkezett Kaposvár, s ezzel együtt a megye sportélete, hiszen Halmai Petra kijutott a tokiói olimpiára, s tisztességgel helyt állt az ötkarikás játékokon. 

 

János Norbert, a Kaposvári Rákóczi FC játékosa, egy bajnoki mérkőzés előtt, a kezdőkörben kérte meg kedvese kezét, a hölgy igent mondott, így jó hangulatban kezdődhetett el a találkozó, melyen végül megosztozkodtak a pontokon a mérkőző felek. 

Vannak olyan események, ahol nem csak a teljesítménnyel hívják fel magukra a figyelmet a résztvevők. Elég csak a hagyományos farsangi futásra gondolni, ahol merész jelmezben teljesíti több induló is a távot. 

Sorolhatnánk még az emlékezetes sikereket, mert szerencsére az idén is jutott belőle bőven. De száz szónál is sokkal többet jelent egy-egy remekül elkapott kép. S mivel fotósaink szinte minden nagy pillanatot megörökítettek, így egy csokor képpel kívánunk olvasóinknak békés, boldog, egészségben és (sport)sikerekben is gazdag új esztendőt! 

 

 

Végre újra nézők előtt rendezhettek mérkőzéseket a megyei labdarúgó-bajnokságokban

 

 

Mókus itthon és az Európa-bajnokságon is a mezőny felett szárnyalt

 

 

Húzd meg jobban, menjen a munka, vagy inkább a kajak

 

Ha harc, hát legyen harc, a kosármeccsen mindenki azt akarja, nevezetesen a labdát

 

 

Fotók: Lang Róbert, Muzslay Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában