ÍJÁSZAT

2022.11.22. 10:45

Lombhullató versenyen remekeltek a kiliti íjászok

A fiatal Kóti Dávid a felnőttek KÖZÖTT, barebow kategóriában, 81 százalékot lőve aranyérmet szerzett a Lombhullató háromdimenziós vadászverseny.

Gamos Adrienne

Mintegy 130 íjász részvételével rendezték meg a Lombhullató háromdimenziós vadászversenyt a hétvégén. A tamási Parkerdő és Vadaspark területén technikás pálya és gyönyörű környezet fogadta a nevezőket. A kezdeti kissé hűvös időt felváltotta a kellemes hőmérséklet és az eredményes szereplés.
A Kiliti Íjász és Szabadidő Egyesületet a Kóti-családon kívül a klubhoz nemrég csatlakozó Varga Szilvia Lilla és férje, Varga József képviselte Tolnában. Életük első versenyéről szép élményekkel tértek haza, ráadásul a feleség bronzéremmel is gazdagodott. Kóti Dávid ezen a megméretésen is bizonyított; a felnőttek barebow kategóriájában, 81 százalékot lőve aranyérmet szerzett. Testvérei közül Mátyás a miniknél végzett az első helyen, Máté Károly (mindkettő vadászreflex) pedig a gyermekek mezőnyében második lett.

 

Címkék#íjászat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában