Kosárlabda

2023.02.01. 11:11

Halmai Dániel hosszú távra szóló szerződést írt alá a Kometa Kaposvári KK-val

Három és fél esztendőre szóló szerződést kötött a férfikosárlabda NB I./A csoportjában szereplő Kometa Kaposvári KK-val a fiatal tehetség, Halmai Dániel.

Molnár Gábor

Puska Zoltán és Halmai Dániel

Fotó: MW

A tizennyolcéves Halmai Dániel nemcsak az U20-as, hanem az élvonalbeli felnőttmérkőzéseken is bizonyított már a Kometa Kaposvári KK-ban. Már többször is kezdőként kapott szerepet Ivan Rudez vezetőedzőtől, például az MVM-OSE Lions és a Zalakerámia ZTE KK ellen is. A fiatal élt a lehetőséggel, hiszen az Oroszlány ellen három triplát dobott, ráadásul száz százalékos hatékonysággal és kiválóan védekezett. Most két és fél, plusz egy évre szóló szerződést írt alá a klubbal a kosárlabdázó, aki az előző szezon elején érkezett a somogyi megyeszékhelyre.
– Örülök, hogy más, komoly kérők ellenére, a Kometa Kaposvári KK ajánlatát fogadta el Halmai Dániel – nyilatkozta Puska Zoltán, a klub ügyvezetője. – Dani itt látja a legbiztosabbnak a fejlődését, a jövőjét. Szeretném, ha az utánpótlásból egyre többen eljutnának erre a szintre és minél több fiatalnak lehetőséget tudnánk biztosítani arra, hogy profi kosárlabdázóvá váljanak.
 

Puska Zoltán és Halmai Dániel
Puska Zoltán és Halmai Dániel
Fotós: MW


– Az edző és a szakmai stáb is bízik a fiatalokban, számítanak ránk, s megkapjuk a kellő lehetőséget, ahhoz, hogy töretlen legyen a fejlődésünk – fogalmazott Halmai Dániel, aki élete első profi szerződését írta alá, majd üzent is a kaposvári utánpótlásban pallérozódó ifjú tehetségeknek. – Sokat és keményen kell edzeni, s sohasem sem szabad feladni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában