Labdarúgás

2023.02.27. 10:13

Szigetváron nyertek teremlabdarúgó-tornát a barcsiak

Tizenöt csapat vett részt az első ízben kiírt Alpas Kupa teremlabdarúgótornán Szigetváron.

Gamos Adrienn/Sonline

A 35 éven felüliek küzdelemsorozata somogyi házidöntőt hozott, ahol a barcsiak óriási csatában 1–0-ra győzték le a nagyatádiakat, s vitték haza a vándorserleget. Százszázalékos teljesítményt nyújtottak, mérlegük: hat meccs, hat győzelem, négyen érintetlen maradt a hálójuk és 16–2-es gólkülönbség.
A kupagyőztes barcsi csapat tagjai: Németh Norbert (kapus), Androsics András, Horváth László, Kardos Ernő, Kimpf Gergő, Takács Norbert, Gergulás Ferenc, Pandur László, Miskovics Péter, Cservölgyi Szilárd, Bedő Csaba, Horváth Péter és Tompa István.
Az „öregfiúk” tornáján a pécsi Bonafarm szerezte meg a harmadik helyet. Különdíjakat is osztottak a szervezők, a legjobb játékosnak Horváth Pétert (Barcs), a legjobb kapusnak Budai Dánielt (Nagyatád) választották.
Bozsik téli teremlabdarúgó -tornát szerveztek Barcson.  A Dráva Völgye sportcsarnokban rendezett játéknapon az I. és II-es korcsoport vett részt a körzetből. Horváthné Ferenci Valéria, Vitmanné Tóth Éva és Bíró András sikeres vizsgát tettek az MLSZ Grassroots Önkéntes Szervező tanfolyamon, melynek tanúsítványát Horváth Gábor körzetvezető adta át Horváthné Ferenci Valériának a játéknap megkezdése előtt.
A program keretében kilenc állomáson sportoltak a gyermekek, s az FC Barcs labdarúgó egyesület U16-os játékosai segítettek. Labdapasszolást, kapura lövést, kisjátékot gyakorolták a labdarúgópalánták. A gyorsaság-, valamint a ritmusfejlesztés is bekerült a programban. A gyakorlatok után játék következett, a legügyesebbek ajándékkal gazdagodtak.
A játéknapon a barcsi Arany János Általános Iskola, a Deák Ferenc Sportiskolai Általános Iskola és a Drávamenti Körzeti Általános Iskola darányi tanulói vettek részt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában