Sonline.hu videó

2023.07.16. 17:15

Futva élték át az éjszakai balatoni hangulatot (fotó, videó)

Mintegy hétszázan vettek részt a Prevital IV. Csillagok útján éjszakai futáson a hétvégén.

Marosi Gábor

Fotó: Németh Levente

A felnőtt versenyzőknek Balatonlelle és Balatonboglár között kellett teljesíteniük a 3500, 7000 vagy a 10 ezer 500 méteres távot. Nagy Tamás az esemény szervezője, a Fuss Neki Egyesület elnöke lapunknak elmondta, a legtöbben a 10 és fél kilométeres távnak vágtak neki nem sokkal szombaton este fél 10 után. A verseny előtt közös zenés bemelegítést is szerveztek. A felnőttek edzéstét egy neves fitneszedző, Gombor Nikoletta tartotta.

A szervezők a gyerekekre és az idősekre is gondoltak. A fiataloknak 500 métert kellett lefutniuk. A versenyre félszázan jelentkeztek. A naplemente sétára pedig azokat várták, akik egészségügyi okokból nem tudták teljesíteni a futótávokat. Nagy Tamás elmondta, azért szervezték meg az éjszakai futást, mert egyesületükkel is a nyári nagy melegben hajnalban, vagy késő este szoktak sportolni. Éjjel azonban még hangulatosabb a Balatonon mozogni, és ezt az érzést szerették volna másoknak is átadni – tette hozzá a szervező.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában