Kézilabda

2023.07.11. 18:17

Még egy hét és kezdődik a Csurgói KK felkészülése

Molnár Gábor

Még kicsit több mint egy hetet pihenhetnek a férfikézilabda NB I.-ben szereplő Csurgói KK játékosai, aztán indul a felkészülés. De az egyéni programok alapján a játékosok már javában készülnek a közelgő rajtra, amely július 19-én lesz. Baranyai Norbert vezetőedző ekkor tartja meg a 2023/2024-es szezon első edzését, majd ezt követően Barcsra utazik az együttes egy szokásosnak nevezhető csapatösszetartásra egyik kiemelt szponzorunk, a Dráva-Coop Zrt. jóvoltából.

– Ezt követően már a kemény edzéseké lesz a főszerep, augusztustól pedig indulnak a felkészülési mérkőzések is – tájékoztatott hivatalos honlapján a dél-somogyi klub. – Kezdésként rögtön hazai pályán fogadjuk majd a Balatonfüred csapatát, de játszunk a szlovén bajnok Celjével, a cseh élvonalbeli Brno csapatával, a horvát bronzérmes Sesvetével és részt veszünk egy színvonalasnak ígérkező tornán is Szlovéniában.

A tervezettedzőmérkőzések:

Augusztus 5. (szombat): Csurgói KK–Balatonfüredi KSE; augusztus 9. (szerda): RK Celje–Csurgói KK; augusztus 12. (szombat): Csurgói KK–SKKP Brno; augusztus 18-19. (péntek-szombat): Felkészülési torna, Novo Mesto; Augusztus 24. (csütörtök): MRK Sesvete–Csurgói KK.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában