Helyi sport

2023.10.03. 10:54

Feleségének ajánlotta a győzelmet a Siófok KC edzője

Az NB II-es női kézilabda-bajnokság 4. fordulójában a sereghajtó Szekszárdi FGKC látogatott az éllovas Siófok KC otthonába, a mérkőzés pedig pont annyira volt sima, mint amit a csapatok tabellán elfoglalt helyezése mutatott.

Fotó: Németh András

A kezdő sípszó után egyetlen pillanatig sem volt kérdés a bajnoki pontok sorsa, Pintér Károly együttese kisebb hullámvölgyektől eltekintve végig dominálta az összecsapást. Támadásban kiemelkedő teljesítményt nyújtott a házi góllövőlista első két helyezettje, Karé Kamilla és Kocsis Szilvia. Utóbbi tíz gólig jutott rontott kísérlet nélkül. A befejezésekkel ezúttal Bojtok Anna állt hadilábon, míg vendég részről Farkas Anita volt az, aki sok borsot tört a siófoki kapusok orra alá. A vezetőedző, Bordán Anna időkérései nem segítettek, így a félidőben már nyolcgólos volt a vendégek hátránya. Változást a második harminc perc sem hozott, így Siófok magabiztos győzelmet aratott.

NB II. – E-csoport, 4. forduló
Siófok KC–Szekszárdi FGKC 35–21 (21–13)
Kiállítás: - illetve 8 perc
Hétméteres: 8/7 illetve 6/2

Siófok: Sándor-Györkös Rebeka (kapus), Torma Kinga (kapus), Sólyom Sára, Posta Luca,  Bojtok Anna 4, Deme Lili 3,  Kocsis Szilvia 10, Koósz Karina 2, Póczik Kata 2, Bozsok Dóra 3, Koósz Fruzsina 1,  Jócsik Nóra, Szekeres Kamilla 2, Karé Kamilla 8.

Mestermérleg

Pintér Károly (edző – Siófok KC): – Ezt a győzelmet a feleségemnek ajánlom, aki a mai napon éppen 45 éve tűri el a kézilabda iránti szenvedélyemet és hóbortomat. Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóinknak, akik elsőosztályú produkciót nyújtottak ma is. A lányok mindent betartottak, amit megbeszéltünk, ilyen arányban is megérdemelt győzelmet arattunk.

Házi góllövőlista: 
1. Karé Kamilla 31 gól
2. Kocsis Szilvia 26
3. Bojtok Anna 25

Az 5. fordulóban rangadó vár az Siófok KC-ra, hiszen a tabellán harmadik Mohácsi TE 1888 érkezik a Balaton partjára. A mérkőzést október 7-én, szombaton 16 órakor rendezik az SKC-Sportkomplexum Munkacsarnokában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában