Labdarúgás

2023.11.03. 14:08

Győzelemmel feledtetné a Rákóczi a kupabúcsút

Vasárnap 13 órától, hazai pályán, a Fehérvár FC második csapata ellen feledtetné a fájó kupabúcsút a Kaposvári Rákóczi FC a harmadosztályú labdarúgó-bajnokság Dél-Nyugati csoportjának 14. fordulójában.

Klein Péter Nándor

Több szempontól is megviselte a Rákóczi a szerdai kupabúcsú, hiszen egy fizikális megterhelő, százhúsz percig tartó találkozó végén, büntetőkkel estek ki az egykori válogatottakat felvonultató vármegye egyes Mezőörs KSE otthonában.

– Nagyon csalódottak vagyunk a kiesés miatt – fogalmazott Ekker Milán, a Kaposvári Rákóczi FC nagy teherbírású szélsője. – Megviselte a csapatot, de vasárnap újabb mérkőzés következik, így arra koncentrálunk, hogy azon visszakerüljünk a győztes útra, ez talán egy picit a kupából való kiesést is feledtetné.

A Fehérvár FC második együttese a tizenharmadik helyről érkezik a hetedik Rákóczihoz. A székesfehérvári fiatalok nem szerepelnek fényesen idegenben, hiszen eddig csak az MTK II. otthonában tudtak egy pontot szerezni. Ezek alapján pedig a zöld-fehérek a találkozó esélyesei, még akkor is, ha kevesen vannak, s a szerdai meccs miatt fáradtabbak is, mint ellenfelük.

– Össze kell fognunk és koncentrálnunk kell, emellett pedig be kell rúgni a helyzeteink, így otthon tarthatjuk a három pontot – tette hozzá Ekker Milán, aki az előző, Mohács elleni bajnokin öt sárga lapos eltiltása miatt csak a lelátón szurkolhatott társainak.

– Rossz érzés volt a lelátóról figyelni a mérkőzést, főleg úgy, hogy nem nyertünk – folytatta a labdarúgó. – Vasárnap viszont új lehetőség nyílik arra, hogy elkezdjünk egy újabb győztes szériát. Ezért mindent megteszünk majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában