Megyei Labdarúgás

2023.11.13. 16:04

Kiütötték a listavezetőt, a Kaposmérő kétgólos hátrányból felállva gálázott

A Somogy vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság 14. fordulójában rendezték az ősz egyik legjobban várt rangadóját, a Kaposmérő és a Mezőcsokonya összecsapását.

Őszi Ádám

Fotó: Muzslay Péter

Címvédőhöz és listavezetőhöz méltóan kezdett a Mezőcsokonya, mely tizenöt percnyi játék után 0–2-re vezetett a trónkövetelő Kaposmérő ellen. A folytatásban viszont óriásit fordult a mérkőzés képe és vele együtt az eredmény. A hazaiak még a szünet előtt egyenlítettek, a fordulás után pedig újabb négy gólt lőve ütötték ki az ezer sebből vérző éllovast, mely ezzel elszenvedte szezonbeli első vereségét. Győzelmével Prucsi Miklós együttese egyetlen egy pontra zárkózott a tabellán.


Kaposmérő SE–Mezőcsokonya SE 6–2 (2–2)
Kaposmérő; V.: Babos Cs.
Kaposmérő: Szücs, Rákosa, Balogh R., Zalivadnij, Rubecz, Török, Nagyhegyesi, Heizer, Franzi (Szépes 73.), Szabó A., Nagy K. Vezetőedző: Prucsi Miklós.
Mezőcsokonya: Iványi Bo., Huszár (Meksz 75.), Ceglédi, Mátés (Kiss 78.), Vendriczki, Teruzzi (Böjte 66.), Sebők, Orsós K. (Cser D. 78.), Cser G., Landek (Buzsáki 46.), Iványi Be.. Vezetőedző: Mátés Balázs.
Gólszerzők: Franzi (26., 60.), Balogh R. (44.), Rubecz (65., 72.), Szépes (85.), ill. Ceglédi (8.), Mátés (15. - büntető).
Ifjúsági meccs: 4–2.


Mestermérleg

Prucsi Miklós: – A mérkőzés elején szó szerint az öltözőben maradtunk, amit a vendégek ki is használtak. A bekapott gólokra viszonylag gyorsan és jól reagáltunk, elkezdtünk futballozni, egyenlítettünk, és akár már a szünetben több góllal vezethettünk volna. A félidőben láttam a csapaton, hogy meg fogjuk nyerni ezt a találkozót. Erőfölényünket a fordulás után érvényesítettük és akár nagyobb arányban is nyerhettünk volna. Tisztában voltunk vele, hogy ellenfelünk több sebből vérzik, mi azonban ezzel nem foglalkoztunk, tettük a dolgunkat és megnyertük a rangadót.

Mátés Balázs: – Az utóbbi hetekben, kulcsemberek hiányában már csak nagyon tartalékosan tudtunk kiállni minden egyes mérkőzésen. Eddig is rezgett a léc, de a csapategységnek köszönhetően hétről hétre megoldottuk az előttünk tornyosuló feladatot. Most viszont kiütközött a sérültek hiánya, gyakorlatilag egy pillanatig sem volt kérdés, hogy ebben az összeállításban melyik a jobb csapat. Az első bekapott gól után futószalagon dolgozta ki a helyzeteket a Kaposmérő. Átrobogtak rajtunk, nem tudtuk lekövetni az eseményeket és teljesen szétestünk. Bízom benne, hogy tavaszra kiegészülünk, hiszen jelen pillanatban ne tudjuk hozni azt a minőséget, amit elvárunk és megszoktunk magunktól. 

Tabella

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában