Úszás

2023.11.06. 12:55

Több kaposvári döntős helyezéssel ért véget a rövidpályás ob

Sonline.hu

Fotóillusztráció

Fotó: Istvan Derencsenyi

A Szerencsejáték Zrt. XIX. Rövidpályás Úszó Országos Bajnokság zárónapja a 200 méteres férfi hátúszással kezdődött. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola versenyzője, Kováts Alex a hatodik legjobb idővel kvalifikálta magát a döntőbe, s ezt a helyet végül meg is tartotta.

A 800 méteres férfi gyorsúszásban a kaposvári Kakuk Koppány hetedikként csapott célba.

A 100 méteres férfi vegyesúszás előfutamában Sárközi Szabolcs a 29., míg Kováts Alex a 16. helyen végzett, épphogy lecsúszva a B döntőről, melyben Kakuk Koppány a harmadik helyet szerezte meg. A női szám előfutamában a Kasis Király Zsófi 24., Kardos Eszter 28. lett. A fináléban Halmai Petra a hetedik helyet szerezte meg.

Az 50 méteres férfi mellúszás előfutamában Kakuk Koppány a 24., Sárközi Szabolcs a 36. helyen végzett, míg a B döntőben Kardos Dániel másodikként ért célba. A női szám előfutamában Kardos Eszter 25. lett, Halmai Petra a fináléban a nyolcadik, míg Halmai Blanka a B döntőben a negyedik helyet szerezte meg.

A 100 méteres női pillangóúszásban Halmai Petra a 26., Király Zsófi a 32. helyen végzett.

A 4x200 méteres férfi gyorsváltóban a BVSC-Zugló egy újabb aranyérmet zsebelt be Németh Nándorral, Bóna Benedekkel, Holló Balázzsal és Kovács Benedekkel a soraiban. A Kasi épphogy lecsúszott a dobogóról és a negyedik helyen ért célba, a csapat tagjai: Kakuk Koppány, Kardos Dániel, Sárközi Szabolcs és Kováts Alex.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában