Utánpótlás vízilabda

2023.12.11. 21:48

Nagyarányú vereségeket hozott a pólósok évzárója

A fővárosban, a BVSC-Zugló ellen zárták az évet a Kaposvári Vízilabda Klub kiemelt bajnokságban szereplő utánpótláscsapatai.

Klein Péter Nándor

Fotó: Andrássy Péter

A Szőnyi úton ezúttal egyik korosztály számára sem termett babér, a legidősebbek egy szoros első negyedet követően a folytatásban kezdtek egyre jobban leszakadni a zuglóiaktól, s végül tízgólos vereséget könyvelhettek el. A serdülők sorsa már az első játékrészben megpecsételődött, hiszen hatgólos hátrányba kerültek. A gyerek csapat számára is hasonlóan alakult a meccs forgatókönyve, így mind a három korosztály vereséggel búcsúzott az esztendőtől.

A verségek mellett örömhír is van a pólósok házatáján, ugyanis a szövetség három játékosukat is beválogatta a Tehetséggondozó Program Mikulás Kupájára, ahol az ország régióinak legjobb U12-es és U13-as játékosai találkoznak egymással. A martfűi rendezvényre a fiatalabb korosztályból Ruppert Richárd, míg az idősebbek közül Csonka Noel és Tahin Balázs kapott meghívót.

Fiú ifjúsági országos bajnokság, alapszakasz, 12. forduló

BVCS-Zugló–Kaposvári VK 17–7 (4–2, 4–1, 3–1, 6–3). A kaposvári gólszerzők: Klinger B. 2, Schatz L. 2, Balogh Zs., Vörös T.

Fiú serdülő országos bajnokság, alapszakasz, 12. forduló

BVCS-Zugló–Kaposvári VK 25–6 (6–0, 8–3, 6–1, 5–2). A kaposvári gólszerzők: Héra G. 5, Majnik Zs.

Fiú gyermek országos bajnokság, alapszakasz, 12. forduló

BVCS-Zugló–Kaposvári VK 23–6 (4–0, 6–2, 6–3, 7–1). A kaposvári gólszerzők: Tóth N. 2, Hegedüs Balázs, Hegedüs Barna, Kozári L., Hugó D.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában