Kézilabda

2024.02.06. 14:21

Megvan a második érkező, magyar irányítóval erősít a Csurgó - hivatalos

Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Csurgói KK-nál már gőzerővel építik a 2024/25-ös szezon csapatát.

A szerb jobbátlövő Vojislav Brajovic leigazolása után a második nyári érkezőjét is bejelentette a Csurgói KK, mely hétvégén az első tavaszi forduló alkalmával a Telekom Veszprém ellen szenvedett nagyarányú vereséget.

Kiss Bence, a Csurgói KK új irányítója              Fotó: Szabados Árpád / CSKK

Kiss Bence a Ferencváros csapatában nevelkedett, ahol a meccskeretben először a 2017/2018-as szezonban tudhatta magát. A több játéklehetőség érekében – három idénnyel később – került Budakalászra, ahol akkor még az FTC kölcsönjátékosaként szerepelt, 2021 nyarától azonban már végleg megszerezte játékjogát a budakalászi klub.

A 2000-ben született kézilabdázó az elmúlt két idényben 51 bajnokin 158 gólt ért el, amivel nagy szerepet vállalt a Budakalász stabil szereplésében.

A somogyiak új igazolása az idei kiírásban is kulcsjátékos, a 14 mérkőzésen szerzett 53 gólja a házi góllövőlista második helyére ellegendő.

Mladen Krsmancic távozásával így eldőlt, hogy a következő szezonban Matevz Zagar és Kiss Bence felel majd a csurgói támadások irányításáért.

Csurgói KK

Érkezők: Vojislav Brajovic (jobbátlövő – RK Sabac), Kiss Bence (irányító – Budakalász).

Távozó: Mladen Krsmancic (irányító – ?).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában