Röplabda

2024.03.04. 17:22

A negyedik helyről várják a folytatást a leány röpisek

A középszakasz ötödik és hatodik fordulójával folytatódott a serdülő (U17-es) és a mini (U13-as) országos utánpótlás röplabda-bajnokság. A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola I. osztályú minijei Szolnokon egyszer nyertek, egyszer pedig kikaptak, míg a II. osztályú serdülők Szentendrén mindkét fellépésüket behúzták.

Fenyő Gábor

MINIK (U13) 

Szolnokon volt érdekelt a Szabó Tamás irányította I. osztályú mini (U13-as) együttes. A kaposváriak az első mérkőzésükön ötszettes meccsen 103 perc alatt verték a Bp. BVSC-Zugló „D” csapatát, majd a következő fellépésükön sima három játszmában maradtak alul 54 perc alatt a Szolnoki Sportcentrummal szemben. 

Eredmények: Kasi „sárga”–Bp. BVSC-Zugló „D” 3–2 (–4, 18, 18, –24, 11); Szolnoki Sportcentrum–Kasi „sárga” 3–0 (15, 15, 15). 
A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola „sárga” I. osztályú mini (U13-as) csapata: Kőszegi Adrienn (csapatkapitány), Lengyel Noémi, Farkas Eszter, Klikk Léna Róza, Széchenyi Dorottya Sztella, Ribarics Emília, Antal Boglárka, Ishaku Abigél Lucy, Uri Sára, Palócz Nóra, az edzőjük Szabó Tamás. 
A Kasi I. osztályú minijei kilenc ponttal a negyedikek. 

SERDÜLŐK (U17) 

Szentendrén lépett fel a Biki Mária vezette II. osztályú serdülő (U17-es) csapat, s mind a két meccsüket behúzták. Előbb a Bp. Kispest SE „A”, majd a házigazda Dunakanyar LSN „A” csapatát győzték le, előbbit 63 perc alatt három szettben, utóbbit pedig 83 perc alatt négy játsz­mában. 

Eredmények: Kasi–Bp. Kispest SE „A” 3–0 (14, 16, 23); Kasi–Dunakanyar LSN „A”, Szentendre 3–1 (–18, 15, 18, 16). 
A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályú serdülő (U17-es) csapata: Ferencz Emese (csapatkapitány), Borhi Luca, Borovszky Dorottya, Csizmazia Nóra, Erdei Melinda, Kovács Krisztina, Takács Luca, Bocor Karina, Erdei Fanni, Rádi Zoé Zóra, Vida Eszter Dorka (libero), az edzőjük Biki Mária. 
A Kasi II. osztályú serdülői tizenegy ponttal a negyedikek. 
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában