Darts

2024.03.21. 09:59

Több városban is taroltak a Vikingek

Dombóváron, Veszprémben és Nagykanizsán is a kaposvári Vikingek Darts Club versenyzője állt a dobogó legfelső fokán.

Klein Péter Nándor

Epstein Stephan és Lassu József

Fotó: Kaposvári Vikingek Darts Club

Sűrű hétvégét tudhatnak maguk mögött a kaposvári Vikingek, ugyanis négy versenyen is rajthoz álltak. A Füredi úti termükben első alkalommal rendeztek ligafordulót, ahová kizárólag igazolt versenyzőket várnak. Ezúttal nem értek el kimagasló eredményeket a kaposváriak, azonban a szervezésből kitűnőre vizsgáztak.
A Vikingek által rendezett ligaverenyt a szekszárdi Adorján Ádám nyerte, megelőzve a darányi Kisgéczi Károlyt. A megosztott harmadik helyen a legtöbb 180-nal is büszkélkedő Jóni Milán (Komló) és a legmagasabb kiszállót dobó Darók Béla (Darány) zárt.


A csapat másik része Veszprémbe utazott, a II. Vedac Darts Openre, ahol szép eredményeket értek el. Lassu József ugyanis megnyerte a versenyt, sőt a legtöbb 180 is az ő nevéhez fűződik.
Ezt követően átugrottak Nagykanizsára, ahol délután kezdődött az FHDC által rendezett verseny, amelyen szintén több Viking állt tábla elé. A dobogót kibérelték a kaposváriak, az első helyen Epstein Stephan, míg a harmadikon Lassu József végzett.


A dombóvári amatőr darts verseny sem múlott el Viking-siker nélkül, ugyanis Szigetvári Károly megszerezte az első helyet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában