Röplabda

2024.04.09. 12:27

A mérkőzései közül hármat is megnyert a sportiskola

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola egyaránt a második vonalban (Nyugat) érdekelt junior (U20-as) és gyermek (U15-ös) egyletét is pályára szólították a középszakasz következő körében.

Fenyő Gábor

JUNIOROK (U20)

Szombathelyen a Haladás-sportkomplexumában volt érdekelt a Szabó Dávid irányította junior (U20-as) együttes. Az első fellépésükön 85 perc alatt négy játszmás találkozón kikaptak a Tatabányai RSE-től, majd mindjárt utána nagy csatában, 112 percig tartó összecsapásban felülkerekedtek a házigazda Szombathelyi Haladás VSE csapatán, ahol az első két játékrészt a házigazda vasiak húzták be.

Tatabányai RSE–Kasi 3–1 (–19, 16, 14, 18)
Kasi–Szombathelyi Haladás VSE 3–2 (–19, –19, 15, 23, 11).

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályú junior (U20-as) csapata: Őszi Janka (csapatkapitány), Lőrincz Gabriella, Gombos Mirella, Borovszky Dorottya, Marek Bianka Petra, Kovács Krisztina Jázmin, Vida Eszter Dorka, Puska Glória Hajnalka, Csizmazia Nóra, Ferencz Emese, Pálfi Eszter (liberó), az edzőjük Szabó Dávid.
A Kasi II. osztályú juniorcsapata 19 ponttal a negyedik.

GYERMEKEK (U15)

Budapesten az MTK Szamos utcai röplabdacsarnokában lépett pályára a Hanusz Réka és Szabó Tamás edződuó vezényelte gyermek (U15-ös) „sárga” csapat, amely előbb 69 perc alatt magabiztosan verte a házigazda MTK-t, majd utána 91 perc alatt négy szettes találkozón legyőzte a Szombathelyi Sportiskola „B” egyletét.

Kasi „sárga”–Bp. MTK 3–0 (17, 22, 19)
Kasi „sárga”–Szombathelyi Sportiskola „B” 3–1 (20, –15, 20, 24)

A Kaposvári Sportközpont és Sportiskola II. osztályú gyermek (U15-ös) „sárga” csapata: Magyar Kata Krisztina (csapatkapitány), Lantos Luca, Schmidt Nóra, Dub Karina, Surányi Teréz, Csatári Laura Panna, Nock Rebeka, Varga Laura, Pabst Kamilla, Erdős Hedvig, Könye Zsófia (liberó), az edzőik Hanusz Réka és Szabó Tamás.
A Kasi „sárga” II. osztályú gyermekegyüttese 28 ponttal a második.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában