Férfi kézilabda NB I.

2024.04.07. 08:13

Időn túli hetessel nyert a Csurgó Komlón

A férfi kézilabda NB I. 21. fordulójának legizgalmasabb mérkőzésén a Csurgó időn túli hetessel győzött Komlón.

Sonline.hu

Fotó: Csurgói KK

Szinte végig szoros és fordulatos csatát vívtak egymással a felek, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az utolsó másodpercekben, döntetlen állásnál már lejárt a játékidő, de a csurgóiak még elvégezhettek egy időn túli hetest. Aleksa Tufegdzic nem hibázott, így győztesként térhetett haza a Csurgói KK.

Carbonex-Komló–Csurgói KK 23–24 (12–12)

Komló, 1000 néző. V.: Felhő, Öcsi.
Komló: Granic – Urbán 2, Bogdanic 5, Vekic, Rotim, Jerkovic 4, Menyhárt 2. Csere: Merkovszki (kapus), Szöllősi O. 3, Váczi M. 5 (2), Ács P., Veszelinovics 2. Vezetőedző: Marosán György.
Csurgó: Holló – Tufegdzsics 7 (3), Mazurek 2, Krszmancsics 3 (1), Szeitl E. 2, Herceg 2, Bazsó 2. Csere: Füstös (kapus), Borsos, Papp T. 2, Tóth P. 2, Zobec, Zagar 2, Gábor M. Vezetőedző: Baranyai Norbert.
Kiállítások: 8, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 3/2, illetve 5/4.
MESTERMÉRLEG
Marosán György: – Már általános iskolában megtanultam, hogy sokszor bölcsebb csendben maradni, most is csak annyit tudok mondani, hogy gratulálok a Csurgónak, és büszke vagy a csapatomra, mert jelentős értékbeli különbséget tüntetett el a pályán…
Baranyai Norbert: – Fáradtan jöttünk Komlóra, minden erőnkkel nyerni akartunk, mert az ősszel ellenfelünk elvitte tőlünk a két pontot. Időnként jól játszottunk, hullámzó volt játék, bármelyik csapat nyerhetett volna. Küzdöttünk, kijárt már ez a siker játékosaimnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában