Kék hírek, bulvár

2017.07.01. 16:25

Félpályás útlezárás: kigyulladt egy autó az M7-es autópályán

Volt dolga a somogyi tűzoltóknak: kigyulladt egy személyautó az M7-es autópályán, míg a 7-es úton, Siófokon, három autó ütközött össze.

Molnár Gábor

Teljes terjedelmében égett egy gépkocsi szombat délután az M7-es autópálya főváros felé vezető oldalán, a 97-es kilométernél. A tűzhöz a siófoki hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték a jármű visszahűtését és átvizsgálását. A tűzoltási utómunkálatok idejére a sztráda főváros felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták. Elsődleges információk szerint az eset során senki nem sérült meg.



Összeütközött három személyautó szombat délután a 7-es főút siófoki szakaszán, a főút és az Előd utca kereszteződésében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát félpályán lezárták. A balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!