Közélet

2009.03.31. 10:22

Tábla-fogó: felesleges a megállni tilos jelzés a Zárda utcában

Felesleges megállni tilos tábla díszeleg a Zárda utcában, az esetre egy kaposvári sofőr hívta fel a figyelmünket. A felvetésének jogosságát a Kaposvári Rendőrkapitányság szakemberei is elismerték.

Sonline

– A Zárda utcában, annak elején a hamburgerudvarral szemben van a taxis droszt – írta a kaposvári sofőr. – Ott van egy érdekes megállni tilos tábla. A megállni tilos tábla a taxis drosztra irányul (vélhetően valaki megfordította). Amennyiben nem arra néz, akkor meg azért furcsa, mert fizetős parkoló van utána.



A kaposvári sofőr által küldött e-mailt továbbítottuk a Kaposvári Rendőrkapitányságnak, akiktől a következő választ kaptuk: a Kaposvári Sofőr által jelzett táblát megvizsgáltuk, az teljesen feleslegesen van kihelyezve – áll a rendőrkapitányság válaszában. – Jeleztük a városgondnokságnak a hibát, akik a héten leszedik a táblát.
Természetesen a kaposvári rendőrök és a Sonline szerkesztősége is várja az olyan táblákról szóló bejelentések, melyek akadályozzák a megyeszékhely biztonságos közlekedését. Ha valaki ilyen táblát észlel, jelezze nekünk a [email protected] e-mail címen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!