Kultúra

2010.02.23. 15:09

Nyerjen jegyet a Szinglik éjszakájára!

Négy fiatal lány eldöntötte, hogy soha nem mennek férjhez. Aztán az egyikük szerelmes lett. Tiszta krimi... Nézze meg a sonline-nal a filmet, nyerjen rá jegyet!

sonline

Február 28-án, vasárnap 18 órakor mutatják be a Palace Kaposvár moziban a Szinglik éjszakája című magyar romantikus akció-vígjátékot. A díszelőadásra az ígéret szerint eljön a négy főszereplő színésznő, Hámori Gabriella (Juli), Nagy Ilona (Edit), Gallusz Nikolett (Zsófi) és Szávai Viktória (Adrienn) is. A 2009-ben készült, 95 perces film rendezője Sas Tamás.

[caption id="" align="aligncenter" width="334"] Négy remek színésznő játssza a lányokat, akik fiatal korukban közösen eldöntötték, hogy soha nem mennek férjhez. Aztán az egyikük szerelmes lett...
[/caption]

A filmre 5x2 jegyet adunk olvasóinknak. A jegyet azok kapják, akik a 10., 20., 30., 40. és 50 helyes választ adják a kérdésünkre. A választ a [email protected] címre küldjék, tárgyként azt írják: szinglik éjszakája. A nyerteseket e-mailben értesítjük, a jegyeiket az előadás előtt, a pénztárban vehetik át.

Kérdésünk: soroljon föl legalább három filmet, amit Sas Tamás rendezett!



Kedvcsinálónak a Szinglik éjszakájának rövid története

Négy barátnő, Juli (Hámori Gabriella), Edit (Nagy Ilona), Zsófi (Gallusz Niki) és Adrienn (Szávai Viktória) gyerekkorában megfogadja: soha nem mennek férjhez. A négy csinos, okos, művelt, a húszas évei végén járó lány tartja is magát a kijelentéshez, ám Juli egyszer csak megszegi a valamikori esküt, mondván megtalálta az Igazit egy angol arisztokrata személyében. A három barátnőt kész helyzet elé állítja és bejelenti: házasodni készül, méghozzá ma este. A lányok, akiket villámcsapásként ér a hír, máris egy esküvői ruhaszalonban találják magukat, talpig selyembe öltöztetve. Juli vőlegényének kilétét számukra egyelőre homály fedi, azonban hamarosan egész máson kell törniük a fejüket, ugyanis amíg Julival hazafelé tartanak egy egri bankból a gyűrűvel, Róka, a helyi maffiózó szerencsejáték-függő megbízottja fondorlattal elrabolja tőlük a vőlegény és családja számára a boldog házaséletet szimbolizáló, felbecsülhetetlen értékű antik ékszert. Editnek, aki testőrként dolgozik, és mellékesen tapasztalata is van a bűntények felderítésében, felajánlja Julinak, hogy ő és a lányok visszaszerzik a gyűrűt. Juli hazamegy mit sem sejtő vőlegényéhez, és igyekszik helytállni az esküvői előkészületekben. Edit, a harcias testőr, Adrienn, a valamikori modell, most főzőshow-háziasszony és Zsófi, a kissé szeleburdi, de rendkívül kifinomult gondolkodású szobrászművész az ékszer nyomába erednek. Képtelen kalandok sora kezdődik ezzel a három lány számára, akik mindent bevetve, még az életüket is kockáztatva igyekeznek visszaszerezni barátnőjük boldogságának zálogát. A lányok a kaland végére belátják, a kamaszkornak vége, és a kezdeti ellenállás után végérvényesen elfogadják: az élet rendje az, hogy mindenki megtalálja a párját, és az igazi barátság nem állhat a szerelem útjába.

További szereplők: Karácsonyi Zoltán (Róka), Seress Zoltán (Zsé), Hevér Gábor (Torony), Scherer Péter (Sofőr), Kolovratnik Krisztián (Levi), Korda György (Pókerjátékos), Gubik Ági (Andi), Tordai Teri (Gyöngyi), Vándor Éva , Szabó Margaréta (Színésznő)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!