Akár egy filmben

2023.08.26. 09:19

Varázslatos módon kérte meg szerelme kezét Jussi, a Strand Fesztiválon

Romantikus jelenet helyszíne volt péntek este a Strand Fesztivál, Foodora Nagyszínpada.

Fotó: Németh Levente

Azt tudjuk, hogy egy zenei fesztiválon születnek románcok, összeakadnak tekintetek a tömegben, összeérnek térdek a parton. Olyanról azonban a Strand Fesztivál 10 éves történetében nem igen emlékszünk, hogy leánykérés színhelye lett volna a rendezvény. Pedig minden adott egy romantikus jelenthez: Balaton, naplemente és jó zene is van bőséggel. 

Ezt használta ki egy fiatalember szombat este, aki nagyon előrelátóan megkérte a fesztivál szervezőit, hogy néhány percre hadd menjen fel a Foodora nagyszínpadra. Nem énekelni akart persze, hanem szíve hölgyét kérte meg a közös életre. 

A hősszerelmes segítséget is kapott, hiszen egy bűvészmutatvánnyal kötötték egybe a lánykérést. – Odamentem hozzájuk, mintha most látnám őket először és felhívtam őket a színpadra. Szilvi, a menyasszony nem tudott semmit, elővarázsoltam nekik a gyűrűt, mesélte Kiss V. Balázs, illuzionista, aki egyértelműen oroszlánrészt vállalt az akció sikerében. 

Így örült a válasznak a vőlegény.
Fotó: Németh Levente

Hiszen szemmel láthatóan sikeres volt a bűvészmutatvány. A leendő férj bevallotta szerelmének, hogy az volt minden vágya, hogy találja meg az igaz szerelmet és ez valóra vált. – Így már csak egy kérdés maradt hátra neked 

Szilvi: hozzám jössz feleségül?

 – hangzott el a sorsfordító kérdés. Szilvi pedig a közönség lelkes biztatása közepette igent mondott. A gyűrű felhúzásánál szívecskék jelentek meg a LED-falon és Kiss V. Balázs virágszirmot szórt a szerelmesekre. 

Ezek után bátran kijelenthetjük, hogy a Strand Fesztiválon bármi megtörténhet. Lehet, hogy barátnőként érkezel bulizni, de már menyasszonyként térsz haza Zamárdiból! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában