Reflektorfényben

2024.03.07. 18:04

A legbátrabb Tündérszépek jelentkezőkről már elkészült a portfóflió

Koszorus Rita

Fotó: Lang Róbert

Izgulva, kicsit megszeppenten ültek a kozmetikus székébe a jelentkezők az idei első Tündérszépek fotózáson. Ahol a szépségüket kiemelő sminket kaptak a lányok, amelyről Lőczi Leila gondoskodott. – Igyekeztem természetes színeket használni, hiszen a lányok fiatalok és szépek, úgyhogy túl sok sminkre nincs szükség esetükben, mondta a kaposvári kozmetikus. 

Tündérszépek fotózás
Mindenki  a legszebb arcát mutathatta. 
Fotó: Lang Róbert


Az első képkockák elkészülte előtt a lányok frizuráját is szakember vette kezelésbe. – Még annyi tapasztalattal a hátam mögött is izgalommal jöttem, amennyi nekem van, mondta Karsai Andrea kaposvári fodrász. Elsősorban lágy hullámokkal, loknikkal turbózta fel a versenyzők haját. 

Tündérszépek fotózás
Minden készen állt egy jó hangulatú fotózásra. 
Fotó: Lang Róbert

A lányok félénken léptek be fotósunk, Muzslay Péter műtermébe, ahol a sok Tündérszépet látott fotós határozottan instruálta a lányokat. – Ha megvan az alapbeállás, akkor fordulj felém és ne feledd, a mosoly nem maradhat el! – mondta a jelentkezőknek. Fotósunk türelmesen elmagyarázta a lányoknak, hogyan pózoljanak olyan szögben, ami a legelőnyösebb számukra. Így még a teljesen kezdők számára is könnyedén mentek a beállások és csak úgy repült az idő, miközben egyre csak gyűltek a jobbnál-jobb képek. 

Adrienn először járt fotózáson, de nagyon jól érezte magát az utcai, alkalmi ruhás és bikinis képek elkészülte után. – Azért jelentkeztem, mert kíváncsi voltam, hogyan teljesítek egy ilyen versenyen, mondta Süle Adrienn. 

Pintér Kitti már nem először vesz részt a Tündérszépeken, 2021-ben már nevezett, most újra megméreti magát. – A kedvenc ruhámat hoztam utcai viseletnek és egy vadonatúj koktélruhát, amit direkt erre az alkalomra rendeltem, mesélte a fiatal lány. Akitől azt is megtudtuk, ma reggel még a futárnál volt az a csodás piros ruha, amiben fotósunknak pózolt. 
A 2024-es Tündérszépek fotózása habár már elkezdődött, de még mindig lehet jelentkezni, hiszen az eddigi versenyzők egyöntetű véleménye, hogy óriási élmény a versenyben való részvétel. 

Ráadásul ország-világ megismerheti a szépségek nevét és egyben óriási lehetőség is a verseny, nem beszélve az értékes nyereményekről. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában