Helyi életstílus

2024.01.21. 19:58

Ez az állat bújt elő a fagyos Balatonból – videó

Sonline.hu

– A tervek szerint „csak” a jeges naplementét mentem fotózni, mikor ismerőseim szóltak, hogy nézzek csak oda a hajó orrához, és ott pillantottam meg a vidrát.

 Vidra Fonyódon, a jégen Fotó: Bene Ádám

Már többször is látták a fonyódi vidrát

– A pontosabb helyszínt csak amiatt nem szeretném elmondani, nehogy túlzottan turistalátványosság legyen, bár szerintem a helyiek tudják merre található pontosan Mivel annyira szelíd és barátságos volt a vidra, ezért volt időm bőven fotózni is és videózni is, ami ezeknél az állatoknál eléggé ritka tudomásom szerint. Egyik ismerősöm hajója alatt bújt meg a jószág, és eleinte csak fel-fel bukkant, majd végül teljesen egészében megmutatta magát, mesélte a lengyeltóti fotós a LikeBalatonnak. 

A helyiek szerint a vidra már többször is megmutatta magát a strand népének és elég gyakori visszajáró, vagyis inkább visszaúszó vendég mesélte Ádám, akinek egyre több médiában bukkannak fel gyönyörű tájképei.

– Technikailag egy belépő szintű kis Sony A6100-es fényezőgépem van, most már 3 éve hobbiszerűen fotózom, próbálkozom minél jobban fejlődni, hogy egyszer a hobbim a munkámmá váljon – tette hozzá Bene Ádám, aki nagyon büszke, hogy fotóinak médiamegjelenéseit egyre többen értékelik pozitívan.

Forrás: LikeBalaton

Nyitókép: Bene Ádám

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában