bűnügyi összesítő

2018.07.11. 18:40

Drogdílerek, tolvajok adtak munkát a rendőröknek a Soundon

A rekordokat döntő Balaton Soundon ebben az esztendőben sem unatkoztak az egyenruhások. Fogtak nyaklánctolvajokat, de volt olyan is aki új pszichoaktív anyagot árult – olvasható a Zsaru Magazinban.

Sonline

A rendőrök következetes nyomozói tevékenységgel, a villódzó fényekben, dübörgő zajban, a tömeg közepén azonosítottak és fogtak el két olasz nyaklánctolvajt. A zsaruk lefüleltek továbbá drogterjesztőket és -birtoklókat is, eljárást kezdeményeztek egy, a közelben üzérkedő zamárdi párral szemben. Valamint a beléptetésnél kiszűrtek egy fiatalembert, aki Kinder tojásban próbált kábítószert bevinni, és tetten értek egy dílert, aki alsónadrágjából értékesített új pszichoaktív anyagot. Egy szlovák fiút előállítottak, mert dobozos sörrel dobott meg egy biztonsági őrt.

Számtalan esetben hívtak mentőt eszméletlen, bódult vagy magatehetetlen partizókhoz. A lassan kultikussá váló rendezvény a hatóság és a lakosság közötti kapcsolattartás különleges terepe, jogi tanácsadás, felvilágosítás, olykor a rendőri hatáskör tisztázása egyaránt folyik. Egy a dekoltázsától feje búbjáig össze­spagettizett lány szomorúan panaszolta, hogy egy külföldi ráborította tányérja tartalmát. Tájékoztatták arról, hogy kártérítési igényét polgári peres úton érvényesítheti. Egy erősen illuminált férfi pedig kora hajnalban akart becihelődni a járőrautó első ülésére a „Siófok, Hotel Négy Évszak!” úti cél megadásával.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában