rossz döntés

2020.05.14. 16:29

Kaposváriakkal bulizott, mielőtt kiugrott a budapesti lakás ablakán

Öt kaposvári fiatal döntött úgy a Balaton mellett, hogy bulizni indul Budapestre. A mulatság aztán tragédiába torkollt, mikor a 17 éves érdi barátjuk kivetette magát a második emeleti ablakból.

Sonline

Balotai Attila, rendőr ezredes, a BRFK Felderítő Főosztályának vezetőjének tájékoztatása szerint május 9-én öt kaposvári és egy érdi fiatal egy balatoni nyaralóban úgy döntött, hogy Budapestre mennek bulizni. Egy internetes alkalmazás segítségével aznapra béreltek egy lakást a fővárosban, az I. Kerületben. A Budapestre vezető úton a társaság egyik tagja barátjától kábítószert rendelt, amit megérkezésük után egy Kálvin tér melletti parkban vett át.

A kaposvári fiatalok a bulit megkezdték majd később csatlakozott hozzájuk egy 17 éves érdi fiatal, valamint három budapesti lány. Alkoholt ittak, és többen közülük kábítószereztek is. A 17 éves fiatal, valószínűleg a kábítószerek hatása miatt megvadult, és tört-zúzott a lakásban. Közben ő maga is megsérült, ezért mentőt hívtak hozzá. A fiatal ezt követően ki akart ugrani az ablakon. Az egyik ott lévő lánynak ezt először sikerült megakadályoznia, ám a fiú elszaladt a másik ablakhoz, és ott kivetette magát. A fiút a mentők életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba.

A tragédiát követően a Budapesti Rendőr-főkapitányság kábítószer birtoklása vétség, illetve rongálás vétség gyanúja miatt indított büntetőeljárást, amely során a lakásban tartózkodó öt személyt előállították, majd a nyomozók gyorstesztet alkalmaztak és mintaadásra kötelezték a fiatalokat. Kiderült, négyen fogyasztottak kábítószert, ezért őket kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A fiataloknak kábítószert eladó dílert és barátnőjét is elfogták a rendőrök.

 

Képünk illusztráció!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában