Rajtaütés

2023.08.19. 13:29

Siófokon fogták el a pesti gengsztert

Fotó: boyphare

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai Siófokon fogták el a férfit. Kiderült, hogy ott is bűncselekmények elkövetéséből élt.

A BRFK Célkörözési Osztály rendőrei a Siófoki Rendőrkapitánysággal együttműködve csaptak le 2023. augusztus 16-án délelőtt Siófokon, egy, az Aranyparton lévő hotelben, mivel felmerült a gyanú, hogy ott egy olyan férfi szállt meg, aki ellen hat körözés van érvényben.

Előkerült egy olyan doboz is, amit a gyanú szerint annak érdekében bélelt ki alufóliával, hogy a bolti lopások során az abban elrejtett nagy értékű napszemüvegeket és telefonokat a kijáratnál lévő áruvédelmi kapukon zavartalanul át tudja vinni.

Bevallotta, hogy elfogása előtt kokaint fogyasztott

A Fővárosi Törvényszék azért adott ki elfogatóparancsot, mivel Cs. Gábor a lopás bűntett elkövetése miatt jogerősen kiszabott 2 év 10 hónap fegyházbüntetését nem kezdte meg, a Pesti Központi Kerületi Bíróság pedig kábítószer birtoklása vétség elkövetése miatt.

Ezenkívül a BRFK Központi Szabálysértési Előkészítő Osztálya tulajdon elleni szabálysértés és engedély nélküli vezetés, a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság lopás vétség, a XII. Kerületi Rendőrkapitányság pedig két ügyben is – lopás vétségek elkövetése miatt – kérte tartózkodási helyének megállapítását.

Cs. Gábort a Siófoki Rendőrkapitányságra előállították, kábítószer birtoklása miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.​

Forrás: police.hu

Nyitókép: police.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában