hallgatói aktivitás

2017.11.29. 09:00

Tovább cseperedett a tudományos élet a pedagógia karon

Idén is megrendezte kari tudományos diákköri konferenciáját a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Kara.

Barkóczy László

Fotó: Lakos István

Kedden a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Kara megtartotta éves Kari Tudományos Diákköri Konferenciáját, az egyetem toponári campusában. Számos fiatal hallgató mutathatta be tervezett és folyamatban lévő kutatását és annak eredményeit. A kara sajátosságaihoz illeszkedően többen tartottak a pedagógia módszertanok megújításával foglalkozó előadást, de más tudományterületeken is kutattak a hallgatók.

Az eseményt Benczéné Dr. Fekete Andrea nyitotta, a kar oktatási dékánhelyettese és a kari TDK elnöke nyitotta meg, melyet Podráczky Judit kari dékán beszéde követett. A megnyitót követően az előadások két szekcióban zajlottak. A hallgatóknak negyed órás, prezentációval kísért előadásokon kellett bizonyítani tudományos rátermettségüket. A részvétel a kari tudományos élet erősítésén kívül lehetőséget biztosított arra is, hogy a hallgatók felkészülhessenek a 2019-ben megrendezésre kerülő XXXIV. OTDK versenyre is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában