Járványügy Somogyban

2020.03.19. 17:20

Kesztyűben és maszkban lakossági vásárlókat is kiszolgál a nagykereskedelem

A kiskereskedelmi, vagyis az átlag fogyasztókat is kiszolgálják már egy siófoki élelmiszer nagykerben, ezzel segítik a lakosságot abban, hogy hozzájussanak olyan termékekhez is, amik a legismertebb áruházak polcain aktuálisan nem érhetők el.

Kolumbán Tünde

Fotó: NemA

Noha továbbra is folyamatos az élelmiszer-ellátás, és a kereskedelmi szövetség is folyamatosan hangsúlyozza, hogy felesleges felhalmozni, azért mindig akadnak olyan termékek, amikből gyorsan kifogynak a boltok.

A lehetőségek híre gyorsan terjed, ezért a napokban többen fedezték fel lakossági vásárlóként az említett nagykereskedést. A siófoki Rácz Istvánné ismerősétől hallotta, hogy már nem csak viszonteladók előtt áll nyitva az üzlet ajtaja és mivel több boltban is ideiglenes készlethiányt tapasztalt, ezért tett egy próbát, és mint mondta nem bánta meg – Egy hónapra való mennyiséget vásárolunk, addig reméljük, túl leszünk a nehezén – mondta a vásárló. A kereskedésbe kesztyűben és maszkban lehet belépni, ez azonban nem zavar senkit, az óvintézkedéseket minden vásárló elfogadja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában