nemzeti konzultáció

2020.08.21. 18:15

A somogyi megbízott is konzultált

Már 1 millió 633 ezren nyilvánítottak véleményt a nemzeti konzultációban, így már most kijelenthető, hogy ez lesz az egyik legeredményesebb felmérés, hangsúlyozta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára a Facebook-oldalán.

K.G.

A koronavírus-járvány változatlanul tombol a világban, tehát olyan fenyegetésről van szó, amit változatlanul komolyan kell venni, tette hozzá. Somogyból sokan már éltek a véleménynyilvánítási jogukkal.

– Én már kitöltöttem a nemzeti konzultációs kérdőívet, és erre szeretnék buzdítani mindenkit, aki még nem tette meg – felelte érdeklődésünkre Neszményi Zsolt, a somogyi kormánymegbízott. – Az ország sikeresen védekezett a koronavírus-járvány ellen, példátlan összefogás valósult meg, de nem dőlhetünk hátra, mert a veszély még nem múlt el.

Magyarország jövőjét alapvetően meghatározó kérdésekben kell ismét döntenünk, segítsünk egymásnak a véleményünkkel, mert együtt lehetünk újra eredményesek. Ezért kérem, hogy mondják el véleményüket Önök is, töltsék ki a kérdőívet, akár online is.

Köszönetét fejezte ki mindazoknak, akik eddig megosztották, illetve ezután megosztják véleményüket. Erre augusztus 31-ig van még lehetőségük a somogyiaknak is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában