tekergő út

2021.07.09. 16:17

Az új kerékpárútról egyeztetett a képviselő

Révész Máriusz, aktív Magyarországért felelős kormánybiztos és Gelencsér Attila, Kaposvár és a Zselic országgyűlési képviselője az előkészítés alatt álló kerékpárút fejlesztésekről egyeztetett.

Sonline

Révész Máriusszal Gelencsér Attila országgyűlési képviselő megtekintett az épülő Zselici kerékpárutat és átbeszélték az előkészítés alatt álló kerékpárút fejlesztéseket is. Az aktív Magyarországért felelős kormánybiztosban remek szövetségesre találtunk a zselici turizmus fellendítésében – mondta el Gelencsér Attila közösségi oldalán.

– Célunk nem lehet kisebb annál, hogy Kaposvár és a Zselic legyen a Balaton és a Dráva közötti területen kialakuló turisztikai tengely vezető desztinációja. A turizmus térségünk egyik vezető ágazata és a fejlesztések révén új munkahelyeket, magasabb béreket és jobb életminőséget teremthetünk a kaposváriaknak és a zselicieknek – írta a képviselő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában