Somogyi Nyugdíjasok

2023.12.30. 05:00

Országos elismerést kapott a két somogyi vezető

Országos elismerésben részesült a közelmúltban a somogyi nyugdíjasszövetség elnökségének két tagja: a nagyatádi Fülep István a NYOSZ (Nyugdíjasok Országos Szövetsége) legmagasabb kitüntetését, a Pro Senore díjat, míg a somodori Buzsáki Károlyné a NYOSZ díszoklevelét vehette át.

Varga László

Fülep István a Rinyamenti kistérség vezetőjeként éppen negyedszázada tagja az elnökségnek, 13 éve alelnök. A Nagyatádi Bajtársi Egyesület elnöki tisztét is betölti. Az elismerés indoklása szerint munkáját nagyfokú kreativitás jellemzi, megbízható, lelkiismeretes vezető. 
Buzsáki Károlyné 17 évvel ezelőtt, aktív dolgozóként kapcsolódott a szövetség munkájába. A lakhelye hagyományőrző egyesületének vezetőjeként végzett kiemelkedő tevékenységét, agilis, szorgalmas természetét felismerve került az elnökségbe. 2006-ban a szövetség a legnagyobb szervezeti egységének, a Kaposvár-Kelet Nyugdíjas Kistérségnek a vezetésével bízta meg, két éve ügyvezető alelnök. Az elnökség legaktívabb tagja, nagy munkabírású, dinamikus szervezői tevékenység jellemzi. Kiemelkedő érdemeket szerzett a szövetség által szervezett vármegyei szintű rendezvények, pályázatok és versenyek sikeres lebonyolításában. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában