Somogyi Nyugdíjasok

2024.02.20. 11:04

Agyköszörű időseknek

Igyekszünk aktivizálni és növelni a tagságot az idén – hangzott el a somogyi nyugdíjas-szövetség elnökségi ülésén, amelyen az idei munkatervet is elfogadták. Idén is sor kerül a kulturális bemutatókra, megrendezik a Reuma-kúra sportnapot, lesz Ezüst nyár tábor, valamint katonadalok és egyházi énekek találkozója.

Varga László

Fotó: Varga László

Agyköszörű címmel először szerveznek szellemi vetélkedőt, s a rendőrséggel való együttműködés keretében bűnmegelőző programok is bekerültek az idei munkatervbe. Kiemelt feladat lett a szervezet- és tag­építés, valamint az eddiginél hatékonyabb érdekvédelmi és képviseleti tevékenységet kíván végezni a szövetség, amelyhez azonban Stikel János elnök szerint az országos nyugdíjas-szervezetek összefogására is szükség van. A költségvetést is elfogadták azzal a megjegyzéssel, hogy az eddiginél jóval eredményesebb fellépésre van szükség az adók egy százalékának felajánlása érdekében, végül pedig döntés született a küldöttgyűlés konkrét időpontjáról és forgatókönyvéről is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában