Autós felvonulás Balatonlelle

2023.02.19. 09:33

Balatonlellén nyitott szezont a Somogyi Veterán Járműbarátok Egyesülete

A tavaszi, enyhe idő kegyeibe fogadta a balatonlellei 3. Autós farsangi felvonulás és Gumball felvonulást ahol a Somogyi Veterán Járműbarátok Egyesülete is képviseltette magát.

Mócza Dániel

Fotó: Nemeth Levente Foto

Tizenegynéhány járműből állt mezőny. Jól ismert útvonalakon, kevésbe ismert helyszíneket fedezhettek fel. 

-Így kóstolhattunk lekvárt a szemesi Kistücsökben, felderíthettünk Árpád-kori rejtélyeket Rádpusztán, megcsodálhattuk Kunffy Lajos festőművész munkáit Somogytúron, gyönyörködhettünk a meglepően szép látrányi halastó környezetében, megismerhettük a szőlőskislaki bormanufaktúrát, ámuldozhattunk a Bugaszegi köztársaságban, és csodálhattuk a kilátást a boglári Temető dombról. A programot a rusztikus kishegyi kápolnánál zártuk, ahol vidám csapatunk egy közös fotózással búcsúzott a vendéglátóinktól, akiknek ezúton is köszönjük a tartalmas, jókedvű és izgalmas napot! A már megszokott kulináris élvezetek sem maradtak el, köszönet a Malom fogadónak a vendéglátásért!- írja közösségi oldalán a Somogyi Veterán Járműbarátok Egyesülete.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában