Kultúra

2023.08.15. 10:00

A léleknek szólnak a Kultkikötő programjai

Egyre többeknek sikerül valóban négy évszakban is megvalósítani, hogy a Balatonra ne csak szezonális utazási, turisztikai célpontként tekintsünk. Úgy tűnik, a Kultkikötőnek sikerült. A Balatonnál megvalósított négy évszakos programsorozatuk egész éven át minőségi szórakozást nyújt a közönségnek. Nagy Viktor, a Kultkikötő vezetője beszélt arról a Sonline-podcast legújabb adásában, mire számíthatunk, ha ellátogatunk a Kultkikötő programjaira. 
Balatonboglár a leglátogatottabb helyszín, amely a Varga Béla Művelődési Ház udvarán található. De Alsóörs, Balatonföldvár, Balatonszárszó és Balatonfenyves is kedvelt. 
– Nem feltétlen az a lényeg, hogy ezrek lássák az előadásokat. Hanem ezek a programok a léleknek szólnak, hogy a vendégeink lássák: a Balaton gyönyörű és kiváló programok várják őket a strandoláson kívül is, mondta Nagy Viktor. A nyári szezonban közel 250 programmal készülnek a Kultkikötő munkatársai, ezek azonban nem kizárólag színházi előadások, hiszen gyermekprogramok és képzőművészeti események is várják a látogatókat.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában