Sonline.hu videó

2023.12.11. 12:00

Közös zenéléssel emlékeztek Légrádi Antalra

Fergeteges hangulatú emlékkoncerttel zárult a 25 éves Helyiérték Gondolkodók és Alkotók Regionális Egyesülete kétnapos közművelődési konferenciája.

Koszorus Rita

Fotó: NEMETH LEVENTE FOTO

A szombati program a Babel Campben zárult a Légrádi Antal emlékkoncerttel. A különleges hangulatú rendezvényre nagyon sokan voltak kíváncsiak, volt olyan fellépő zenekar, amely húsz év után állt össze erre az alkalomra. 

Légrádi Antal Balatonboglár emblematikus személyisége volt, aki a Helyiérték Egyesület alapítója, a dél balatoni rockzenei élet ismert alakja volt. Sokat tett a tehetséges fiatalok felkarolásáért, ő indította el a Tehetségkutató Fesztivált Balatonbogláron, amely tragikusan korai halála után a nevét viseli. Légrádi Antal emlékére az esten a húrok közé csapott a Danger, a No More Stoones, az Alaitner Incorporation, a Csirkepogó, az Awarock, a Mackóalsó Mackófelső Férfi Szabadidő Egyesület és Szabó Tamás. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában