Labdarúgás

2017.08.02. 11:05

Elmarad a Rákóczi-Dinamo Zagreb találkozó

Az előzetes hírekkel ellentétben mégsem mérkőzik meg a Kaposvári Rákóczi FC együttesével a tizennyolcszoros horvát bajnok, az előző szezonban a Bajnokok Ligája főtábláján szereplő Dinamo Zagreb csapata.

Klein Péter

A horvátok ugyanis a napokban lemondták kaposvári fellépésüket. A két klub vezetősége azonban már keresi az újabb időpontot, ami mindkét fél számára megfelelő lenne egy barátságos mérkőzésre.

A harmadosztály Nyugati csoportjának megnyerésére készülő somogyi zöld-fehérek a következő felkészülési találkozójukat az NB III. Középső csoportjában érdekelt Szekszárdi UFC ellen vívják pénteken, 19 órakor a Rákóczi-stadionban. Artner Tamás csapata számára ez lesz a bajnoki főpróba, ugyanis augusztus második hétvégéjén már a fővárosi BKV Előre együttesét fogadják a bajnoki nyitányon.

A kaposváriakkal kapcsolatos további hír, hogy az NB III. Középső csoportjában szereplő HR-Rent Kozármisleny együttesénél folytatja pályafutását Müllerlei Szabolcs. A 29 éves, rutinosnak számító, baranyai kötődésű labdarúgó az előző szezonban a Kaposvár Rákóczi FC játékosa volt, ahol öt mérkőzésen mindösszesen 423 percet játszott. Korábban pedig az NB II-es Komló, valamint a harmadosztályú Rákosmente, az ESMTK és a SZEOL csapatában futballozott.

Ezek is érdekelhetik