Kézilabda NB I., nők

2017.09.30. 18:14

Lars Rasmussen: jól jön a hosszabb pihenő

Létszámban igencsak megfogyatkozott a Siófok KC a válogatott hét alatt, Lars Rasmussen vezetőedző elmondása szerint ennek ellenére hasznosan teltek az elmúlt napok. A legnagyobb pozitívum az, hogy a sérültek közelebb kerültek a visszatéréshez.

Sonline

- Több szempontból is megváltozik a heti edzésfelépítés a válogatott hetek alatt – nyilatkozta a Siófok KC hivatalos oldalának Lars Rasmussen, az NB I-es női kézilabda-bajnokságban szereplő Siófok KC mestere. Mivel csak a keret fele áll rendelkezésemre, így főleg egyéni képzéseket tartottam, valamint a lányok sokat dolgoztak az erőnléti és a rehabilitációs edzőinkkel is. Számunkra jól jött a hosszabb pihenő, mert így sérült játékosainknak több idejük maradt arra, hogy megfelelő állapotba kerüljenek.

- Nem ideális az a helyzet, hogy Estelle Minko, Ferenczy Fruzsi és Sanja Damnjanovic személyében pont az irányító játékosaim bajlódnak kisebb nagyobb sérülésekkel – tette hozzá Lars Rasmussen. – Nélkülük lehetnek problémáink, de reményeim szerint a következő meccsre már rendbe lesznek. Az október finoman fogalmazva sem lesz egyszerű, az Érd, Dunaújváros, Ferencváros trió ellen nagy megmérettetés lesz játszani.

Ezek is érdekelhetik