Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2017.09.15. 14:30

Puskás-napok következnek a Kaposvári Rákóczinál

Egy héten belül kétszer is megmérkőzik a Puskás Akadémia FC csapataival a Kaposvári Rákóczi FC.

Klein Péter

A somogyi zöld-fehérek előbb a harmadosztály Nyugati csoportjának hatodik fordulójában utaznak Felcsútra, majd szerdán a Magyar Kupában fogadják a Puskás Akadémia élvonalban szereplő csapatát. Sóron Tiborékat vasárnap 14 órakor szólítják majd pályára Felcsúton a tabella harmadik helyén álló Puskás Akadémia FC II. ellen.

– A Puskás Akadémia második csapatát jó és tehetséges játékosok alkotják, akik remek körülmények között készülnek – mondta a soron következő ellenfélről Artner Tamás, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – Az Érd ellen nem érdemeltünk vereséget, a csapat sokat tett a győzelemért, de a játékvezető döntően befolyásolta a mérkőzést. Bízom benne, hogy a sors visszaadja, amit az előző héten elvett. Szeretnénk javítani, s remélem idegenben is győzni tudunk a jó erőből álló Puskás ellen. A játékosaim egyre jobb formát mutatnak, így bizakodó vagyok.

A kaposváriak az előző héten elvesztették az Érdi VSE elleni csúcsrangadót, így visszacsúsztak a negyedik helyre, s sérülés miatt a szakmai stáb továbbra sem számíthat Rajczi Péterre. Idegenben azonban továbbra is veretlenek. A Puskás Akadémia FC II. ugyancsak tíz pontot gyűjtött eddig a bajnokságban. Bojan Lazics tanítványai az előző fordulóban kiütötték a hazai pályán játszó III. kerületet, azt megelőzően pedig pontot szereztek az Ajka ellen.

A kaposváriakra a következő fordulókban is fiókcsapatok várnak, hiszen előbb a Gyirmót II.-t fogadják, majd a Videoton fakóhoz utaznak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában