Kézilabda Magyar Kupa

2017.11.01. 17:31

A Tatabánya lesz a Nemzeti Kézilabda Akadémia ellenfele

Az NB I-es Grundfos Tatabánya KC lesz a Nemzeti Kézilabda Akadémia ellenfele a Magyar Kupában.

Kun Z.

A férfikézilabda Magyar Kupa harmadik fordulójában az élvonalbeli Grundfos Tatabánya KC lesz a Nemzeti Kézilabda Akadémia ellenfele. A találkozót Balatonbogláron rendezik november 7-én, kedden 18 órától Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokban.

A tatabánya az elmúlt szezonban a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged mögött bronzérmet szerzett az NB I.-es bajnokságban, míg az EHF-Kupában a negyeddöntőig menetelt. Klasszis játékosok ellen kell megmérkőzniük tehát a Nemzeti Kézilabda Akadémia sportolóinak, hiszen kilenc válogatott játékos szerepel Vladan Matics együttesében.

Juhász Ádám és Harsányi Gergely mellett jelenleg Székely Márton kapus is tagja a magyar nemzeti csapatnak, Vladimir Vranjes (Bosznia-Hercegovina), Milos Bozovics, Milos Vujovics (Montenegró), Demis Grigoras, Iounut Iancu (Románia) és Jakov Vrankovic (Horvátország) pedig más nemzetek válogatottjaiban bizonyít. Múlt héten az Érd látogatott Balatonboglárra a női MK-sorozatban, most pedig ismét rangos ellenfelet láthat vendégül a Nemzeti Kézilabda Akadémia. A mérkőzésre ingyenes a belépés.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában