Merkantil Bank Liga NB II.

2018.08.24. 18:24

Nyeretlen egyletet fogad Waltner Róbert csapata

A még nyeretlen Ceglédi VSE csapatát fogadja a Waltner Róbert edző vezette Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank Liga NB II ötödik fordulójában. A találkozó vasárnap a 19 órakor kezdődik.

Klein Péter

A kaposváriak még nem tudtak nyerni hazai környezetben, de erre most minden esélyük megvan, hiszen az előző körben aratott győzelem előrelendítheti Rajczi Péteréket.

– Bízom benne, hogy egy nagy lökést adott a csapatnak a Budaörs elleni győzelem – fogalmazott Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC vezetőedzője. – Az előjelek jók, már a hazafele úton érezni lehetett, hogy megváltozott a játékosok hangulata, emellett a héten is remek munkát végeztek az edzéseken. Kőkeményen megdolgoztunk azért a győzelemért, de ezután is hasonlóképp kell dolgoznunk, hogy ilyen sikerekben legyen részünk. Remélem, sokat nem kell várni az újabb győzelemre, vasárnap hazai pályán szeretnénk megszerezni a következőt.

A ceglédiek az utóbbi három fordulóban gólképtelen voltak, igaz a Nyíregyháza ellen így is pontot szereztek, de ezzel is csak a tizennyolcadik helyen állnak.

– Remélem, megmutatkozik a hazai pálya előnye és a szurkolók is mellettünk állnak majd – mondta Waltner Róbert. – Tavaly is rengeteget segítettek, nagy lökést tud adni a csapatnak, az a bizonyos tizenkettedik ember. Ha lesz a meccsben egy nehezebb periódus, remélem, a szurkolóink segítségével, közösen át tudunk rajta lendülni és sikerül majd megszerezni a győzelmet.

A tabellán jelenleg a tizedik helyet elfoglaló Kaposvári Rákóczi FC eddigi minden mérkőzésen két gólt kapott, így stabilizálnia kell a védelmet a szakmai stábnak. Az viszont a somogyiak mellett szól, hogy az első fordulót leszámítva minden mérkőzésen legalább kétszer megzörgették az ellenfelek hálóját. A legutóbbi fordulóban ráadásul az addig veretlen Budaörsét háromszor is. Ennek a sikernek azonban csak akkor lehet igazán örülni, ha a Cegléd ellen is begyűjtik mind a három pontot Waltner Róbert tanítványai.

– Szeretnénk úgy lehozni egy mérkőzést, hogy ne kapjunk gólt – tette hozzá Waltner Róbert. – Kielemeztük a mérkőzéseket, nem minden esetben a csapatvédekezésünk volt rossz, de mindenen lehet csiszolni, hiszen a legnagyobb csapatok is követnek el hibákat. Vasárnap is koncentráltan próbálunk játszani és reméljük eredményesek leszünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában