röplabda-előzetes

2018.10.11. 17:38

Pénteken este mutatkoznak be a a röpis csajok Gödöllő ellen

Fenyő Gábor

Bár előre borítékolható, hogy a pénteken 18 órakor esedékes hazai idénynyitó nem lesz annyira magabiztos, mint a balatonfüredi nyitány – mivel öt játékosnak volt csak érvényes sportorvosi engedélye, így a somogyiak 3–0 (75–0) arányban nyertek –, ám a csapat hívei bíznak abban, hogy a Penta-Gödöllői RC ellen is elég lesz három játszma. Az első körben a gödöllőiek az MTK vendégei voltak, és sima 3–0 arányú vereséget szenvedtek a fővárosban.

Mivel a nyáron látványosan átalakult az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese, s egyetlen edzőmeccs sem volt a somogyi megyeszékhelyen, így a szurkolók most láthatják először az új játékosokat – Kristina Cesljart, Miklai Zsanettet, Vacsi Evelint és Császár Norinát – kaposvári színekben.

A jövő héten aztán besűrüsödik a program: kedden 17 órakor az NB II.-es Agria RC Eger vendégei lesznek a Magyar Kupa keretében – ezen az egy találkozón dől el, hogy melyik csapat folytathatja majd a nyolc között –, rá három napra, pénteken a Bp. Palota RSC-vel játszanak bajnokit a fővárosban, újabb három nap elteltével, október 22-én, hétfőn pedig a Budaörsi DSE egyletét fogadják ugyancsak 17 órakor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában