amerikai foci

2019.05.21. 09:42

Elszállt a Darazsak reménye

Nem tudott pontot szerezni a Kaposvár Hornets csapata a TD Store Divízió II. ötödik fordulójában.

Klein Péter

A Darazsakat a szegedi Guardians otthonában szólították pályára, s remekül kezdtek, hiszen az első negyedben megszerezték a vezetést. Kovács Krisztián kapott el egy átadást a saját gólvonala előterében, majd elindult az ellenfél térfelére, s meg sem állt egy touchdownig. Az extrapont kísérletet pedig Plántek Zoltán értékesítette. Az Őrzők ezt követően a fordulásig négy touchdownnal átvették a vezetést és a mérkőzést is megnyerték. A kaposváriak újoncként a rájátszásra hajtottak, azonban a Szegeden elszenvedett vereségük miatt elszállt a Darazsak esélye.

– Nem játszottunk alárendelt szerepet az erősebb Szeged otthonában – nyilatkozta Lugosvölgyi György, a Kaposvár Hornets elnöke. – Sajnos még mindig érződik az összeszokatlanság és az edzéshiány. Az edzőnk Gálos Bálint több új játékot is kitalált, ezzel próbáltuk meglepni a Szegedet, ami a találkozó elején sikerült is. Az Őrzők 35 pont különbséggel akartak nyerni ellenünk, mivel így elkerülték volna a rájátszásban az erősebb ellenfeleket, de az első negyedben akár újra megszerezhettük volna a vezetést. Még egy mérkőzés van hátra a bajnokságból, melyen győzelmi reményekkel lépünk pályára a Diósd ellen. Ezt követően pedig elkezdjük építeni a jövő csapatát, melyet fiatal, kaposvári sportolókra akarunk alapozni.

A mérkőzés harmadik negyedében a helyenként durván játszó hazaiak Vass Istvánt egy pantolást követően hátulról leütközték, ami után elvesztette a somogyi játékos elvesztette az eszméletét és kórházba kellett szállítani.

Guardians–Kaposvár Hornets 24–7 (12–7, 12–0, 0–0, 0–0)

A kaposvári pontszerzők: Kovács Krisztián 6, Plántek Zoltán.

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=rl-MMIq2hvk&fbclid=IwAR1lL1CZf4B8Ktzfr5b97ytJt0L-bVkqImzuPprevH019dtUXhkDUvsaHMA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában