Labdarúgás

2019.05.01. 20:38

Magabiztos Rákóczi-siker a Hajdúságban

A kiesés ellen menekülő Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vendégeként lépett pályára a Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank Liga NB II. 35. fordulójában.

Klein Péter

A somogyi zöld-fehérek magabiztos, tudatos játékkal szereztek újabb pontokat, melyekkel megerősítették a tabellán elfoglalt második helyüket.

A kaposváriak, akárcsak az előző mérkőzésen, ezúttal is villámrajtot vettek, hiszen az első percektől kezdve domináltak, s az első negyed óra után a vezetést is megszerezték. Egy balról beívelt labdát Nagy Krisztián fejelt középre, ahol a remekül érkező Ádám Martin kapásból lőtt a hálóba. A vezetés tudatában átadta a területet a Balmaznak a Rákóczi, de a hazaiak nem tudtak élni mezőnyfölényükkel a szünetig.

A második játékrész elején Ternován Patrik szabadrúgása csattant a felső kapufán, míg a másik oldalon Hadaró Valentin közeli fejese kerülte el a kaput. A félidő derekán a Rákóczi megduplázta előnyét, Nagy Richárd szöglete után Ur László fejelt a kapuba, s ezzel a meccs képe alapján eldőlt a három pont sorsa. Bár próbálkoztak a hazaiak, de komoly gólszerzési lehetőséget sem a hajrában, sem az egész találkozó során nem tudtak kialakítani, így a Rákóczi tudatos játékkal zsinórban a harmadik mérkőzését is megnyerte.

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő–Kaposvári Rákóczi FC 0–2 (0–1)

Balmazújvárosi Városi Stadion, 600 néző. V.: Farkas N. (Szert, Márkus T.).

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Verpecz – Kovács N., Papucsek, Bora, Király Á. – Domokos, Patvaros, Pongrácz (Óvári, 70. p.) – Ternován, Berki (Zádori, 73. p.), Kóródi (Fekete Á., 73. p.). Vezetőedző: Toni Golem.

Kaposvári Rákóczi FC: Bonnyai – Vachtler, Ur, Fodor M., Hadaró – Szakály A., Godzsajev-Telmán (Nagy R., a szünetben) – Beliczky (Bíró D., 69. p.), Nagy K. (Nagy J., 72. p.), Tömösvári – Ádám M. Vezetőedző: Waltner Róbert.

Gólszerzők: Ádám (16. p.), Ur (68. p.).

Sárga lap: Domokos (78. p.), Papucsek (81. p.), Óvári (88. p.), illetve Szakály A. (25. p.), Nagy J. (78. p.), Ádám M. (80. p.), Ur (92. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában